Lilla Villa Üdülő (Miskolc - Lillafüred)

3517 Hámor, Losonczi utca 31 (Magyarország)

Az ország egyik legszebb kastélyszállójának, a Palota szállónak szomszédságában, az Anna-barlangtól és a Hámori-tótól néhány perc sétára található Lilla Villa Üdülő és Alkotóház egész éves nyitva tartással várja a kikapcsolódni, túrázni vágyókat. A festői környezetben lévő épület kiválóan alkalmas családi, céges és civil rendezvények, kisebb iskolai kirándulások, osztálykirándulások, csapatépítő tréninget lebonyolítására. Az üdülő és alkotóház erdei iskola helyszíneként, Tehetségpontként és DJP pontként működik.

A villából különleges panoráma nyílik a környező hegyekre, melyet a hosszú szerpentin megmászása után élvezhetnek vendégeink.

Egész évben nyitva!

A villában összesen 4 szoba található, külön fürdőszobával, közös társalgóval, konyhával. Különleges, VIP szobánk nagyméretű teraszáról a kilátás lenyűgöző.

Karácsonyi és szilveszteri ajánlatunk keretében a teljes villát ajánljuk 13 fő részére!

Árainkról érdeklődjön telefonos vagy e-mailes elérhetőségeinken!

Megközelítés tömegközlekedéssel: a miskolci vasútállomásról az 1-es villamosra felszállva a végállomásig kell közlekedni (Felső-Majláth), majd itt felszállni az óránként közlekedő 5-ös, vagy 15-ös busz valamelyikére (leszállás Felsőhámor megállónál).

További információk és foglalás

email: artmission@artmissionsite.com
Tel.: (42) 400 782

Art Misszió Alapítvány
4400 Nyíregyháza, Hősök tere 6. I/1.