Hegyalja Üdülő Kemping és Szabadidő Központ (Tokaj - Szerelmi pincesor)

3910 Tokaj, Hegyalja utca 2 (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Ha nyomasztja a város hangulata, akkor jöjjön el Tokajba a Hegyalja Üdülőbe! Pihenni, túrázni, kikapcsolódni vágyóknak tökéletesen alkalmas ez a hely, mely csendes, tiszta, gyönyörűen rendezett.

Kuriózum értékű kirándulóhelyet ajánlunk 9700 m2-es területen, csodálatos környezetben, ökológiailag tiszta ősparkban, nem messze a Tisza és a Bodrog találkozásánál, a világörökség részének számító Tokaj szívében.
Tokaj-Hegyalján a táj, az ökoszisztéma, az emberi kultúra és tradíciók olyan egyedülálló összefüggése alakult ki, amelynek megőrzése és bemutatása egyetemes érdek

A létesítmény kiválóan alkalmas családi, céges és civil rendezvényekre, iskolai kirándulásokra, csapatépítő tréningek bonyolítására, valamint a kempingben található fedett, nem zárt épületek, szabadtéri ételkészítési lehetőségeik mellett kulturális és gasztronómiai programhelyszínként is igénybe vehetőek.

A Szabadidő Központ erdei iskola helyszíneként, Tehetségpontként, eMagyarország Pontként és DJP pontként is működik, saját színpaddal rendelkezik.

További információk és foglalás

email: artmission@artmissionsite.com
Tel.: (42) 400 782

Art Misszió Alapítvány
4400 Nyíregyháza, Hősök tere 6. I/1.