Friss bejegyzések
Véletlenszerű képgalériák

2011. Augusztus 10. kategória: Archív programok

„Nagycsaládos gyerekek Karácsonyi tehetségnapja”

 Az Art Misszió Nemzetközi Művészeti és Hagyományőrző Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány tisztelettel meghívja Önöket az újonnan megnyitásra kerülő Térgaléria (4400 Nyíregyháza, Nyírfa tér 5.) első rendezvényére. A program a tehetséggondozásra épül, ezen belül a nagycsaládosok gyermekei készítik el kreatív, hagyományőrző, adventi alkotásaikat, amelyek a Térgalériában kiállításra kerülnek. Ezen kívül fenyőfát díszítenek, barkácsolnak, előadásokat készítenek és hallgatnak. Az ifjú tehetségek munkái természetes anyagok felhasználásával, újrahasznosítással, a környezetvédelmi elvárások figyelembe vételével a környezettudatos magatartás jegyében készülnek. Markovics Attila Nyíregyháza MJV Polgármesteri Hivatalának Oktatási, Kulturális és Sport Iroda vezetője. A rendezvény megnyitására 2010.12.15-én 15:00 órától kerül sor.

 
Helyszín: Térgaléria, 4400 Nyíregyháza, Nyírfa tér 5.
Részletesebben

2011. Augusztus 10. kategória: Archív programok

Különleges Gyermeknap

 A nyíregyházi Down Egyesület ebben az évben ismét megrendezte „Különleges gyermeknap” című rendezvényét, melyre 2010. november 27-én került sor a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont 2. emeletén található Csodavár Fejlesztő és Játszóházban.

Az Art Misszió Alapítvány önkéntesei és tagjai  művészetterápiás tréninggel és kézműves foglalkozássokkal támogatták a rendezvényt. Művészetterápiás tréning vezető Takács Zoltánné, Baetz Piroska, kézműves foglalkozás vezető Kaszinecz Szabina.
Részletesebben

2011. Augusztus 10. kategória: Archív programok

Art Misszió Alapítvány II. ruha adománya

 2010. november 25-én az Art Misszió Alapítvány jótékonysági akciója keretében több mint 600 kg ruhát adományozott a Paszabi Hagyomány őrző Egyesületnek, a Versum Kft. felajánlásával. Ismét elősegítve ezáltal közel 50 család támogatását. Az adományt az egyesület részéről Oláh Jánosné vette át.

Részletesebben

2011. Augusztus 10. kategória: Archív programok

Art Misszió Alapítvány I. ruha adománya

 2010. november 2-án az Art Misszió Alapítvány közel két és fél tonna ruhát és cipőt adományozatott a Versum Kft. felajánlásában, a több mint 50 családot számláló paszabi Hagyomány őrző Egyesületnek. Az adományt a paszabiak részéről Oláh Jánosné, az egyesület munkatársa vette át.

Részletesebben

2011. Augusztus 10. kategória: Archív programok

NYITÖT KEREKASZTAL 2010.OKTÓBER 18.

 2010. október 18-án a Nyírségi Többcélú Kistérségi Társulás által létrehozott NYITÖT Kistérségi Közkincs Kerekasztal tagjai üléseztek.

A térség szakembereitől kapott információk, adatok segítségével létrejött a térségi turisztikai és kulturális adatbázis, a Kistérségi Közművelődési stratégia alapját adó kulturális értékleltár.
 
A NYITÖT Munkaszervezetének képviseletében Triznerné Szabó Anita előadásában vázolta a pályázati támogatással létrehozott, ez évben sikeresen megvalósult és megvalósítani kívánt programjait, célokat, lehetőségeket.
 
Az ülésen az Alapítvány részéről a kuratórium elnöke, dr Kaszineczné Vass Zsuzsanna és Herka Béla, programkoordinátor vett részt.
Részletesebben
Minden jog fenntartva! © Art Misszió Alapítvány
Programozta: Kisgyörgy Gábor